The smart Trick of κυπαρισια που θα μεινω That Nobody is Discussing

Wiki Article

Διατηρώντας, λοιπόν, μέχρι σήμερα ανέπαφα από τον μαζικό τουρισμό το παραδοσιακό χρώμα και την υπέροχη γραφικότητά του, το Κυπαρίσσι, που συναντάται σχεδόν κρυμμένο στην άκρη της Λακωνίας, οφείλει την ονομασία του στα πολλά κυπαρίσσια που βρίσκονται στην περιοχή και αποτελεί έναν ανεξάντλητο προορισμό γεμάτο με μαγικά τοπία.

Τα τελευταία χρόνια η Ικαρία συζητιέται πολύ και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο επισκέψιμα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ανακαινίσεις / Τεχνικές εργασίες Κάνεις ανακαίνιση; Πάρε προσφορές από επαγγελματίες.

Στη Χώρα θα βρείτε αρκετά καταλύματα, κυρίως ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα.

Η καλύτερη ώρα γι’ αυτή τη βόλτα είναι το απογευματάκι όταν ο ήλιος έχει αρχίσει να γέρνει πίσω από τα βουνά.

Η σωστή φροντίδα και προσοχή μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το δέντρο παραμένει υγιές και συνεχίζει να ευδοκιμεί για τα επόμενα χρόνια.

Ας δούμε αναλυτικά, πώς μπορούμε να φυτέψουμε κυπαρίσσια στον κήπο και σε γλάστρα μαζί με συμβουλές φροντίδας για να έχουν ζωηρή ανάπτυξη και καταπράσινο φύλλωμα.

Μια κοινή ασθένεια που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι η σήψη των ριζών.

Διαθέτει ένα γραφικό λιμανάκι, δίπλα στην οποία υπάρχει η παραλία Γιαλός. Μια ακόμη κοντινή παραλία είναι η Φυρόδη.

Ανάθεση Ανάθεσε το ακίνητο σου σε επαγγελματία μεσίτη.

Στο Κυπαρίσσι λειτουργεί καθημερινά σουπερ μαρκετ αλλά και παντοπωλείο.

click here Είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Ικαρίας, με πλούσια βλάστηση και με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

Ο οικισμός έχει κτιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται από τους πειρατές, οι οποίοι λεηλατούσαν της ακτές της Πελοποννήσου. Αργότερα, όταν δεν υπήρχε, πλέον κίνδυνος, δημιουργήθηκαν οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Παραλία και Μητρόπολη.

Οι ρίζες του κοινού κυπαρισσιού δεν πάνε πολύ βαθιά και δεν δημιουργούν προβλήματα σε θεμέλια σπιτιών σε τοίχους και φράχτες.

Report this wiki page